Upload slika i fotografija
NK Oštarije

Linkovi:



TABLICE 1. ŽNL








Ovoliko vas je bilo na stranici:


Trenutno posjetitelja na stranici:
counter


POPIS IGRAČA I BROJ GOLOVA U 09./10. SEZONI:

SENIORI:
Pribanić B. (GK) – 0
Radošević J. (GK) – 0
Stošić D. (GK) - 0
Šimić M. (RD) – 0
Ganić T. (CD) – 0
Mihaljević D. (CD) – 0
Salopek M. (CD) – 0
Duvnjak I (CD) – 0
Stošić M. (CD) - 0
Jerković I. (CM) – 0
Mihaljević T. (LCM) – 0
Mihaljević K. (RCM) – 1
Gračanin A. (LCM) – 2
Glavaš R. (CD) – 0
Ivanišević D. (ST) - 2
Cazin A. (ST) – 4
Šimić I. (ST) - 0
Capan M. (CD) - 1
Keser D. (CF) - 3
Pribanić M. (RD) - 0

COACH: Medved Z.



JUNIORI:
Stošić D. (CM) – 0
Stošić M. (CD) – 2
Bajlović A. (AMC) - 1
Šimić I.(CF) – 4
Gračanin F. (LD) – 0
Tatalović M. (RCD) – 0
Božičević M. (CD) – 3
Mihaljević M. (LM) - 0
Kesner M. (CM) - 0
Pribanić M. (RD) - 5
Mihaljević A. (RM) - 0
Neralić V. (GK) - 0
Duić L. (LM) - 0
Tutek M. (LD) - 0
Gračanin D. (LM) - 0
Kuterovac D. (LM) - 1

COACH: Luketić V.



PIONIRI:
Božičević I. – 0
Bunčić N. – 1
Kuterovac D. – 0
Salopek M. - 0
Šolaić R. - 0
Tudorović A. - 1
Sudarić A. - 0
Božičević L. - 0
Sabljak A. - 0
Sabljak K. - 0
Badanjak D. - 0
Božičević A. - 0

COACH: Bošnjak R.



MLAĐI PIONIRI:
Božičević M. - 0
Prebeg I. - 0
Žilić F. - 0
Brajdić M. - 0
Paušić R. - 0
Radošević B. - 0
Radošević V. - 0
Miletić D. - 2
Ivanac M. - 0
Stojak D. - 0
Cindrić A. - 1
Žibrat A. - 0
Tunjić D. - 0
Pribanić M. - 1
Puškarić M. - 1
Ivčević R. - 0
Medved M. - 0
Medved T. - 0
Cindić S. - 8
Bokulić B. - 1

COACH: Bošnjak R.



NAJSTRIJELAC SEZONE 09./10.:
1. Cindrić S. - 8
2. Pribanić M. - 5
3. Cazin A. - 4
3. Šimić I. - 4



NK Oštarije

28.09.2009., ponedjeljak

Juniori lako s Kupom, seniori ostali bez bodova u završnici...

Juniori su u subotu stigli do lagane pobjede, ali i značajnog popravljanja gol razlike protiv gostiju iz Donjeg Mekušja. NK Kupa s 10 igrača nije uspijela pružiti značajniji otpor našim juniorima pa su oni slavili s visokih 8:0, a u strijelce su se upisali Prianić 3 puta, Stošić M. i Božičević 2 pute te Kuterovac jednom. S ova 3 boda juniori ostaju pri vrhu tablice.

Sljedeći dan mlađi i stariji pioniri su igrali protiv NK Eugen Kvaternika. Nažalost, gosti su bili vrlo dominantni tako da su nae najmlađe selekcije pretrpile dva vrlo teška poraza. Mlađi pioniri su poraženi s 10:1, a počasni pogodak je postigao Cindrić. Stariji pioniri su imali mnogo izostanaka tako da su nastupili sa samo 7 igrača. Naravno, gosti su to iskoristili pa su pobjedili s 21:0

Seniori su jučer gostovali kod NK Kupe. Iako su otputovali u vrlo oslabljenom i pomlađenom sastavu pružili su vrlo dobru partiju, ali nažalost, vratili se kući praznih ruku. U izjednačenoj utakmici naši seniori su poveli pogotkom Kesera sredinom drugog dijela, ali nakon toga se nesvjesno povlače te domaćini s dva brza pogotka dolaze do preokreta i pobjede. Bila je to još jedna u nizu utakmica naših seniorima gdje jednostavno sreća nije bila na našoj strani...


- 19:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

15.09.2009., utorak

Opet pobjeda juniora i remi seniora

Juniori su u subotu u Oštarijama igrali protiv jedne od najslabijih momčadi lige, NK Mostanje. Unatoč dominaciji tokom cijelog susreta gosti mogu biti vrlo zadovoljni rezultatom jer je bilo "samo" 2:0 za naše juniore. Većina susreta se odigravala na polovici gostiju, a naši su propustili nekoliko vrlo izglednih prilika no nisu uspijeli iskoristiti priliku da dodatno poprave gol razliku. Strijelci ta dva pogotka su bili Šimić i Pribanić.

Mlađi i stariji pioniri su ovo kolo igrali protiv jake Dobre sa sv. Petra. Gosti su poznati po vrlo dobrim mladim selekcijama tako da su dva poraza za naše bila prilično očekivana. Mlađi pioniri su izgubil s 3:1, pogodak Cindrića, a stariji 10:1. Strijelac počasnog gola bio je Bunčić.

Seniori su ovog vikenda gostovali u Karlovcu kod NK Mostanje. Iako su naši seniori vodili gotovo cijelu utakmicu, domaćini su izvukli bod u završnici dvoboja pa je završilo rezultatom 1:1, a strijelac jedinog pogotka za naše seniore bio je Cazin. S ovim solidnim nastupom seniori su stigli do drugog boda u tri kola tako da zasad vrijedno sakupljaju bodove u borbi za opstanak.


- 12:38 - Komentari (2) - Isprintaj - #

08.09.2009., utorak

Pobjeda juniora u Draganiću, seniori neodlučeno

Ovog vikenda NK Oštarije zabilježio je dva uvjerljiva poraza pionirskih selekcija, pobjedu juniora i remi seniora, kad se sve zbroji i oduzme i nije tako loše...

Mlađi i stariji pioniri su u subotu gostovali u Žakanju kod NK Croatia 78 i upisali visoke poraze kod mnogo jačih domaćina. Poraženi su rezultatima od 11:0. Mlađi pioniri su pružili solidan otpor u prvom dijelu pa se na poluvrijeme otišlo sa samo 2:0 za domaće, ali u nastavku su naši izgubili korak. Stariji pioniri su već u početnih nekoliko minuta primili nekoliko golova šta je i dosta razumljivo jer su pioniri Croatie 78 lanjski pobjednici lige.

Juniori su popodne gostovali u Draganiću i iako su nastupili u nešto oslabljenom sastavu, odličnom partijom su stigli do uvjerljive pobjede protiv neugodnog suparnika. Završilo je s visokih 4:0 za naše juniore, a strijelci su bili Šimić 3 puta i Pribanić.

Seniori su u nedjelju igrali kod kuće protiv NK Draganić i upisali prvi bod ove sezone. Iako su seniori rano poveli pogotkom Cazina gosti su uspijeli izjednačiti sredinom prvog poluvremena. Unatoč dominaciji naših seniora rezultat se više nije mijenjao pa je završilo 1:1.


- 13:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #

31.08.2009., ponedjeljak

Počela sezona 2009/10

Stigla nam je nova sezona. Nakon odrađenih priprema ekipe su spremne za novu natjecateljsku sezonu u 1. ŽNL. Glavni cilj i ove sezone će biti ostanak u prvoj lizi, a najviše se očekuje od juniora koji brane naslov, ali to neće biti nimalo lako jer je ove sezone konkurencija čak i još jača.
Uvodna utakmica sezone se odigrala u srijedu kad su seniori odigrali prvo kolo kupa. U goste je stigao lokalni rival, NK Josipdol. Prema očekivanjima seniori su uvjerljivo slavili rezultatom 5:1 i plasirali se u drugo kolo kupa. Strijelci su bili: Cazin i Gračanin po 2 gola i Capan 1.
U subotu su juniori odigrali svoju prvu utakmice sezone. U goste im je stigao NK Vojnić i nadali smo se da će juniori krenuti u prvenstvo pobjedom. Unatoč dominaciji naših juniora tokom cijele utakmice gosti su uspijeli izvući remi, bilo je 1:1. Strijelac jedinog pogotka za juniore je Bajlović.
Nedjeljno jutro je pripalo pionirskim selekcijama, prvi su zaigrali mlađi pioniri i uvjerljivo pobjedili goste iz Cetingrada s visokih 8:1. Cetingrad je stigao sa samo 8 igrača i bio je to rutinski posao za naše mlađe pionire. U strijelce su se upisali: Cindrić S. 3, Miletić 2, Puškarić, Cindrić A. i Bokulić 1.
Nakon njih su zaigrali pioniri i upisali poraz. Cetingrad je slavio rezultatom 2:1, a pogodak za naše pionire zabio je Todorović.
Seniori su prvenstvo otvorili gostovanjem u Vojniću. Nažalost, prvenstvo je otvoreno visokim porazom i lošom igrom. Prvo poluvrijeme je još bilo solidno, ali u drugom dijelu seniorima ništa nije polazilo za rukom. Na kraju je Vojnić pobjedio s glatkih 4:0.

Za kraj evo samo nekoliko slika s proslave 20. godišnjice kluba održane prošlog vikenda.











- 11:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

25.08.2009., utorak

Ploslavljena 20. godišnjica kluba

Ovaj vikend je odigran turnir za 20. godišnjicu postojanja NK Oštarije. Na turniru su igrali NK Vrbovsko, NK Hrebinec iz Zagreba, NK Josipdol i domaćini NK Oštarije.
U subotu su odigrana polufinala, a u nedjelju je odigrano finale i utakmica za 3. mjesto.

Polufinale:
--- NK Josipdol : NK Vrbovsko 2:8
--- NK Oštarije : NK Hrebinec 2:2 (penali 5:3)

Za 3. mjesto:
--- NK Hrebinec : NK Josipdol 4:0

Finale:
--- NK Oštarije : NK Vrbovsko 5:1


- 00:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

22.08.2009., subota

20 godina "NK Oštarije"

Danas i sutra će se odigrati turnir povodom 20 godina našeg kluba koji je osnovan još, prilično davne, 1989. godine. Na turniru će sudjelovati 4 ekipe iz čak 3 različite županije. Natjecat će se: Hrebinec, Vrbovsko, Josipdol i Oštarije. Danas su na rasporedu polufinalne utakmice, u 4 sata u Josipdolu igraju Vrbovsko i Josipdol, a drugo polufinale je u pola 6 u Oštarijama gdje gostuje NK Hrebinec iz Zagreba. Sutra se održava finale i utakmica za treće mjesto, a nakon toga je mala proslava u domu u Oštarijama.

Prva ekipa trenira već gotovo mjesec dana i pripreme su pri samom kraju jer u srijedu i službeno počinje nova sezona utakmicom kupa protiv NK Josipdol. Prvenstvo počinje već idući vikend tako da sada već slobodno možemo reći da je ljeto završilo, počinje nogomet u Oštarijama.....

- 11:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

27.07.2009., ponedjeljak

Počinju pripreme za seniore i juniore!!

Došao je kraj odmora za naše igrače i treba se polako pripremati za nadolazeću sezonu 2009./2010.
U srijedu, 29.07. u 19:00h će se obaviti prozivka i prvi trening svih seniora i juniora na stadionu u Oštarijama. Zato pozivamo sve igrače seniora i juniora da dođu na prvo okupljanje nakon pauze.
Upload slika i fotografija

- 23:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

15.06.2009., ponedjeljak

Juniorima uručen pehar za prvo mjesto

Gotovo je gotovo!!!

Ovog vikenda odigralo se posljednje kolo sezone 2008./2009. Kad se sve zbroji i oduzme bila je to vrlo uspješna sezona s jednim osvojenim trofejom, ujedno i najvećim uspjehom u povijesti kluba, ali i sezona u kojoj je ispunjen najosnovniji cilj, ostanak u prvoj ligi.

Seniori su u zadnjem kolu gostovali u Zagorju na derbiju začelja i nažalost upisali težak poraz od novih drugoligaša. Bila je to utakmica bez rezutatskog značaja, ali mi smo to malo previše olako shvatili pa su nogometaši Mladosti stigli do visoke pobjede, 5:1. Jedini pogodak za nas postigao je Ivan Capan. Kao što je već otprije poznato seniori su završili svoj nastup na pretposljednjem, 13. mjestu u prvoj ligi.

A sad da se vratimo na subotu...
Pošto su juniori već prije dva kola osigurali naslov prvaka dogovoreno je da se za ovo posljednje kolo donese pehar i održi mala svečanost prije utakmice. Delegat iz Karlovca je prije početka utakmice uručio pehar našim juniorima, a klub se pobrinuo da svi igrači i treneri dobiju zaslužene medalje i majice kao vječno sjećanje na ovu nezaboravnu sezonu...




Nakon dodjele, u slavljeničkom raspoloženju, barem s naše strana započela je i utakmica. U tom zadnjem kolu dočekali smo susjede iz Zagorja, NK Mladost. Gosti su stigli s velikom željom da pobjede nove prvake, ali njihovi planovi su se rasipali već u prvih 10 minuta kad smo mi s dva rana pogotka vrlo brzo riješili utakmicu. Oba ta pogotka postigao je Alen Cazin. Do poluvremena smo povisili na 3:0 pogotkom Daria Stošića iz jedanaesterca, a konačnih 4:0 postavio je Ivan Šimić u završnici utakmice.




S tom novom pobjedom juniori su završili sezonu uvjerljivo vodeći sa 8 bodova prednosti ispred drugoplasirane Dobre. Upisali smo 18 pobjeda, 3 poraza i 1 neriješeni ishod uz gol razliku 60:17. Nije loše za prvi nastup u prvoj ligi! sretan smijeh naughty

Image Hosted by ImageShack.us


Nakon utakmice dodjeljena je i još jedna nagrada, nagrada za najboljeg strijelca kluba u protekloj sezoni koju je sponzorirao vaš blog vodeći vjerno rubriku "najbolji strijelac". Majicu za najboljeg strijelca uvjerljivo je osvojio Alen Cazin postigavši 21 pogodak ove sezone.




Uskoro ćemo se javiti s konačnim statistikama svih selekcija, a do tada... mah wave mah

- 16:01 - Komentari (6) - Isprintaj - #

13.06.2009., subota

Svi u 18h na stadion!!!

Danas pozivamo sve navijače NK Oštarije da dođu pogledati juniorsku utakmicu u 18 h na igralištu u Oštarijama protiv NK Mladost Zagorje!! Ovo im je posljednja utakmica u sezoni, a nekima i posljednja u dresu juniora. Danas će i primiti pehar za najbolju momčad 1. ŽNL

- 10:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

08.06.2009., ponedjeljak

Osiguran opstanak u prvoj ligi

Sezona je ušla u samu završnicu pa su ovog vikenda pioniri odigrali svoje zadnje kolo, a idućeg će to odraditi seniori i juniori (zadnja dva). Ali, i njihovi konačni plasmani su već rješeni tako da će te utakmice biti samo stvar nadigravanja.

Juniori su gostovali u Zvečaju kod NK Mrežnice i upisali novu pobjedu. Mrežnica je momčad iz donjeg dijela ljestvice, ali isto tako i ekipe koja na proljeće nije upisala nijedan poraz na domaćem terenu, ali pobrinuli smo se da se taj niz ne nastavi. Juniori su slavili rezultatom 2:0, a pogotke su postigli Ivica Duvnjak i Ivan Šimić. Iako smo dominirali tokom cijele utakmice otpor domaćina smo slomili tek sredinom drugog dijela i došli do sasvim zaslužene pobjede te na taj način još povećali svoju bodovnu razliku u odnosu na ostatak lige.

U posljednjem kolu, mlađi pioniri su u Kamanju protiv NK Vrlovke upisali glatku pobjedu, štoviše, bila je to prava golijada pa se u strijelce upisao i vratar naših mlađih pionira realiziravši jedanaesterac. Bilo je 7:0, a zabijali su: Matej Medved i Mirko Pribanić 2, Stjepan Cindrić, Marko Božičević i Boris Radošević 1. Mlađi pioniri svoju prvu sezonu završavaju u sredini ljestvice, a više ćemo znati kada dođu konačne tablice.

Pioniri su kod Vrlovke imali direktan okršaj za drugo mjesto i nažalost upisali su uvjerljiv poraz te na kraju osvojili treće mjesto. Otputovali su u Kamanje u oslabljenom sastavu i domaćini su to iskoristili i slavili rezultatom 6:1. Jedini pogodak za naše pionire postigao je Leon Duić.

Seniori su popodne igrali protiv Mrežnice i nadali smo se pobjedi ili porazu Mladosti na gostovanju kod Dobre kako bi osigurali ostanak u prvoj ligi. Ostanak je osiguran a poklopila su se čak i oba rezultata. Naši seniori su stigli do domaće pobjede, a slavili su rezultatom 1:0. Strijelac jedinog gola je bio Dane Ivanišević iz penala. Zanimljiva stvar je da je ovo seniori prva utakmica ove sezone (25. kolo) u kojoj nisu primili pogodak. Napokon i mi možemo reći da je mreža ostala netaknuta. S ta 3 boda seniori su osigurali to pretposljednje mjesto i sada idu rasterečeno u Zagorje na lokalni derbi u posljednjem kolu.


- 12:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

01.06.2009., ponedjeljak

JUNIORI OSVOJILI PRVENSTVO !!

Kao što sam naslov govori, juniori NK Oštarije su ovogodišnji PRVACI 1. ŽNL !!!
Pošto je NK Zrinski izgubio svoju utakmicu ovog kola, naši juniori su im pobijegli na nedostižnih 8 bodova i utakmicu manje, te tako osigurali naslov prvaka 3 kola prije kraja i ostvarili najveći uspjeh našeg kluba!

BRAVO JUNIORI!!

Nakon što su prošle sezone uvjerljivo osvojili naslov prvaka u 2. ŽNL i ove sezone prvi puta zaigrali u 1. ŽNL, naši juniori su ostvarili fantastičan rezultat osvojivši ponovno naslov prvaka, samo u višoj ligi!!
Sve čestitke od uredništva! party

PRVACI

- 20:35 - Komentari (3) - Isprintaj - #

Nova pobjeda juniora, pioniri do 3 boda bez borbe

Kao i inače, izvještaj započinjemo sa selekcijom juniora koja jedina svoje nastupe ima subotom dok svi ostali svoje utakmice igraju u nedjelju. Srećom, ni ovaj izvještaj se neće puno razlikovati od drugih, barem što se tiče juniora, jer je upisana nova pobjeda, sada već 6. u nizu. U goste juniorima je stigao neugodan suparnik NK Cetingrad s kojim su se juniori na jesen puno namučili u gostima, ali ipak slavili rezultatom 2:0. U subotu je odigrana utakmica po već dobro poznatom scenariju, najgore zabiti prvi gol. Cetingrad je dugo odolijevao našim napadima, ali kad smo poveli sve je krenulo puno lakše. Na odmoru je bilo 1:0, a u drugom dijelu je nastupila golijada pa je konačan rezultat bio visokih 5:1 za nas. U strijelce su se upisivali Jasmin Turković s dva pogotka te Alen Gračanin, Ivan Šimić i Alen Cazin s jednim pogotkom. S ova 3 boda juniori su došli na sam prag osvajanja naslova prvaka jer im sad teoretski treba još samo bod u posljednje 3 utakmice da budu prvaci, a nije isključeno ni da se Zrinski možda i posklize u kojoj od svojih utakmica...

Nedjeljno dopodne pripada našim najmlađim selekcija. Ovog vikenda su se očekivale dvije pobjede protiv gostiju iz Zvečaja, NK Mrežnice. Nažalost, mlađi pioniri su propustili veliku priliku da dođu do nova 3 boda. Gosti su stigli sa samo 9 igrača, ali su se uspješno branili tokom cijele utakmice, a krajem prvog dijela su uspjeli i povesti, no srećom vrlo brzo su naši izjednačili autogolom gostiju. Tih 1:1 s odmora bio je i konačan rezultat, ujedno i prvi neodlučeni ishod za naše mlađe pionire ove sezone.

Stariji pioniri su stigli do glatke pobjede od 3:0, a nisu se čak ni umorili. Iako se tu očekivala glatka pobjeda i popravljanje gol razlike gosti nisu ni doputovali na utakmicu pa se tako piše 3:0 za naše pionire.

Seniori su popodne otputovali na daleko gostovanje u Cetingrad. Otišlo se s planom da se pruži što bolji otpor i pokuša možda uloviti pokoji bod, no uspijeli su samo u onom prvom, pružanju dobrog otpora. Iako smo rano poveli pogotkom Maria Stošića, gosti okreću rezultat i dolaze do prednosti od 3:1. Do kraja naši seniori još uspjevaju smanjiti pogotkom Krešimira Mihaljevića pa je krajnji rezultat bio 3:2 za domaćine. Seniori imaju još dva kola do kraja i sada je sve izglednije da će završiti na pretposljednjem mjestu prvenstvene ljestvice čime će biti ostvaren osnovni cilj za ovu sezonu, ostanak u prvoj ligi.


- 12:45 - Komentari (3) - Isprintaj - #

25.05.2009., ponedjeljak

Juniori nadomak naslovu prvaka!!

Pozdrav!! Novi vikend...nove utakmice.
Evo, ovaj put počinjemo sa juniorskim izvještajem. Juniori su u subotu išli na vrlo teško gostovanje kod NK Zrinski u Ozalj. Ova utakmica je juniorima bila možda i najvažnija jer se igrao pravi derbi – prvi protiv drugog na tablici. Ulozi su bili veliki za obje momčadi jer je ova utakmica bila možda i ključna za rješavanje prvenstva! Otputovali smo u Ozalj s ciljem ne izgubiti utakmicu, a po mogućnosti odnijeti 3 boda iz Ozlja. Upravo to juniori su i ostvarili odigravši jednu od boljih utakmica. Iako su gosti bili nabrijani da nas pobijede i smanje razliku na tablici, mi smo bili ti koji su poveli dosta ranim golom Alena Cazina. Do kraja poluvremena su obje momčadi igrale dobar nogomet i na poluvrijeme se otišlo sa 0:1. Drugo poluvrijeme NK Zrinski bolje otvara i uspijevaju izjednačiti na 1:1. Međutim, naši juniori se nisu dali uzdrmati i počeli su igrati još agresivnije prema golu protivnika! Ti napadi su urodili plodom 10 minuta prije kraja kad smo uspijeli 2. puta u utakmici povesti golom Ivana Šimića. Nakon toga, domaćini pokušavaju očajnički izjednačiti, ali uspijeli smo im jednom kontrom zabiti još jedan gol za konačnih 1:3. Strijelac opet Šimić. Ovom pobjedom smo pobjegli NK Zrinski na velikih 5 bodova sa utakmicom manje. Sada nas čekaju još 4 kola u koja moramo osvojiti 4 boda da i teoretski osiguramo naslov prvaka.
Ovom prilikom želim čestitati svim našim junorima na zalaganju koje su pružili u subotu, ali i juniorima NK Zrinski na korektnoj borbi kroz cijelu utakmicu iako su ulozi bili veliki.

Mlađi i stariji pioniri su u nedjelju išli na gostovanje kod NK Cetingrad. Nažalost, nisu uspijeli osvojiti niti boda. Mlađi pioniri su bili bez nekoliko prvotimaca pa su izgubili sa 12:0. Stariji pioniri su također igrali derbi protiv dobre ekipe iz Cetingrada, ali slabom igrom izgubili su sa 5:1. Strijelac jedinog pogotka za naše pionire bio je Ante Mihaljević. Međutim, stariji pioniri još uvijek ostaju u borbi za jedno od prva 3 mjesta na tablici. Sretno dečki!!

A naši seniori su u nedjelju u Oštarijama odigrali utakmicu protiv vodeće momčadi NK Zrinski Ozalj. Rezultat je na kraju bio 1:4 za NK Zrinski. Iako rezultat sugerira da su Ozljani lako pobijedili, to nije bilo baš tako. Prvo poluvrijeme su gosti uspijeli zabiti 2 gola, ali pri kraju poluvremena Dane Ivanišević smanjuje iz 11-erca na 2:1. To prvo poluvrijeme su naši seniori odigrali vrlo dobro i nadigrali goste, međutim manjak koncentracije naših napadača nas je koštao. U drugom poluvremenu naš igrač dobiva drugi žuti karton i tad se igra skroz raspala. Tada su gosti zadržavali loptu u svom posjedu i sa još 2 gola dotukli naše seniore.
Nažalost, moramo spomenuti i suđenje koje nije bilo na razini suđenja u 1. ŽNL. Sudac uopće nije imao ravnopravan kriterij prema ekipama. Namjerno ili ne?? To ćemo ostaviti vama na prosudbu, ali žalosno je da očito „slabije“ ekipe ne smiju pobijediti vodeću momčad... no

Eto, toliko za ovaj vikend.
Pozivamo sve idući vikend da dođu pogledati juniorsku utakmicu u subotu na stadionu u Oštarijama protiv NK Cetingrad. Dođite i dajte podršku juniorima da naprave pravi pothvat i da osvoje 1.ŽNL! Isplati se! Također, u nedjelju igraju i mlađi i stariji pioniri u Oštarijama dok seniori idu na gostovanje.

Pozdrav od uredništva bloga!! wave

- 13:10 - Komentari (2) - Isprintaj - #

18.05.2009., ponedjeljak

Juniori sve bliže osvajanju naslova

Juniori su u subotu dočekali prosječnu ekipu NK Vrlovke iz Kamanja i očekivala se nova pobjeda. Osim ovog ogleda naše oči su bile uperene prema sv. Petru gdje je gostovao naš suparnik u borbi za naslov prvaka, NK Zrinskiozalj. Srećom po nas, subota je bio dan kad nam se sve poklopilo... Mi smo strpljivom i pametnom igrom stigli do uvjerljive pobjede s konačnih 4:0, a pogotke su postizali Alen Cazin 2, Ivica Duvnjak i Jasmin Turković. Prema našim nadanjima i Dobra je odradila svoj posao pa su svladali Zrinski s ogromnih 5:0 i tako pomogli nama u borbi za naslov. Sada imamo 2 boda više i utakmicu manje od Zrinskog, ali već u subotu idemo njima na gostovanje u Mali Erjavec. Neće biti lako na tom gostovanju ali sada idemo puno rasterečeniji jer i u slučaju poraza imamo sve u svojim rukama.

Juniori
Juniori


Sjajnu partiju odigrali su mlađi pioniri u nedjelju protiv favorizirane ekipe Mladosti iz Rečice. Naši dečki su uspjeli rano povesti s 2:0, ali su sve to uspjeli rasipati do poluvremena pa se na odmor otišlo s poravnatim rezultatom, 2:2. U drugi dio naši mlađi pioniri ulaze još čvršće i odlučnije te na kraju slave s uvjerljivih 5:2 i dolaze do pomalo neočekivane pobjede koja im donosi čvrstu sredinu prvenstvene ljestice. Pogotke su postizali Stjepan Cindrić 3 i Andrej Žibrat 2.
Stariji pioniri su bili slobodni ovo kolo.

Seniori su popodne gostovali u Kamanju kod trenutno druge ekipe prvenstva, Vrlovke. Još jednom su seniori, iako u vrlo oslabljenom sastavu, pokazali da mogu igrati sa svima, ali opet je nedostajala malo sreće da se to okruni nekim bodovima. Na odmoru su seniori vodili s 1:0 pogotkom Danijela Kesera, ali već u 50. domaćini izjednačuju. Dugo se držalo tih 1:1 i kad se činilo da će i završiti podjelom bodova seniori primaju gol nekoliko minuta prije kraja za novi poraz.



- 12:10 - Komentari (16) - Isprintaj - #

12.05.2009., utorak

Mlađi pioniri uspješni, novi poraz seniora

Ovog vikenda nastupile su 3 ekipe. Juniorsko gostovanje u Slunju je odgođeno pa su svi susreti odigrani u nedjelju. Mlađi i stariji pioniri su gostovali u Donjem Mekušju kod NK Kupe. Otišli smo u Mekušje s nadom da se možemo vratiti s punim plijenom i svih 6 bodova ali ostvaren je ipak, samo, polovičan uspjeh. Mlađi pioniri su pobjedili rezultatom 1:0 u utakmici koja je protekla u potpunoj dominaciji naših nogometaša, a domaćine su samo čudo i naši promašaji uspjeli spasiti od katastrofe. Na kraju smo jedva uspjeli izboriti i tu pobjedu jer je pobjednički pogodak 3 minute prije kraja postigao Davorin Stipetić.
Nakon njih na redu su bili pioniri da odrade svoj posao, al nije sve išlo tako glatko. Iako su na poluvremenu vodili s 2:1 na kraju su ipak poraženi rezultatom 3:2. Ovime su pioniri uvelike smanjili svoje izglede u borbi za naslov. Strijelac oba pogotka u Mekušju je bio Marko Kesner.
Seniori su popodne ugostili ekipu Slunja, trenutno petoplasiranu momčad lige. Kao i obično, nije krenulo dobro i primamo dva brza pogotka. Do poluvremena je rezultat uspio smanjiti Danijel Keser. U drugi dio se ušlo nešto bolje i krenuli smo po izjednačenje. Do njega smo i došli, zabio je Dane Ivanišević. I kad su se svi ponadali da se može do potpunog preokreta događa se novi šok, pogodak gostiju za 3:2, rezultat koji se zadržao do kraja utakmice.


- 10:33 - Komentari (2) - Isprintaj - #

04.05.2009., ponedjeljak

Pioniri i juniori preokretima do važnih pobjeda

Izvještaj od ovog vikenda ćemo početi s utakmicom juniora u drugom kolu kupa koja je odigrana u srijedu. Naši juniori su gostovali kod favoriziranog Ogulina koji se nalazi u vrhu treće HNL i zasigurno je, uz Karlovac, najjači u našoj županiji. Ipak, mi smo trenutno lideri 1. ŽNL i otišli smo u Ogulin odigrati hrabro i izboriti što bolji rezultat. Odigrali smo sjajnu utakmicu, disciplinirano u obrani s povremenim protunapadima. Rezultat na poluvremenu je bio 0:0 i kod Ogulinaca se uvlačila već lagana panika. U drugom dijelu nažalost nismo izdržali te smo primili pogodak, na kraju je ispalo i odlučujući. Tih 1:0 je bio konačan ishod ovog susreta, a mi možemo biti apsolutno ponosni na svoju predstavu i s puno pouzdanja dočekati veliki derbi u subotu...

I dočekali smo ga. Dvoboj trenutno treće i prve momčadi juniorske lige, NK Dobra - NK Oštarije. Domaćini bolje otvaraju susret, stvaraju blagi pritisak i sredinom prvog poluvremena uspijevaju povesti. Nakon pogotka mi uspijevamo preuzeti inicijativu ali se na odmor odlazi s 1:0 za Dobru. Ali kako to se to kod nas u mnogo slučajeva događa, u drugo poluvreme ulazi jedna sasvim drugačija ekipa, mnogo mnogo bolja. Već nakon 5 minuta igre bilo je 1:1. Izjednačio je Davor Žilić. To nam je dalo dodatni polet i nakon 10 minuta smo poveli s 2:1, a u 65. je već bilo 3:1. Strijelac oba pogotka je bio Alen Cazin. Domaćini su, baš kao na jesen u Oštarijama pali u drugom dijelu, pokušali su još nekakvim očajničkim napadima, ali mi smo rutinski sačuvali vodstvo te slavili s 3:1. Ovom pobjedom smo napravili još jedan ogroman korak prema osvajanju naslova ali do kraja je još četvrtina prvenstva tako da je sve još otvoreno...

Mlađim pionirima je u nedjelju u goste stigao NK Draganić. Gosti su ipak daleko nadmoćnija ekipa od naših mlađih pionira pa su slavili uvjerljivo rezultatom 7:1. Strijelac jedinog pogotka za naše dečke je bio Davorin Stipetić.

Nakon njih na teren izlaze pioniri u puno izjednačenijem ogledu, ogledu 2. i 3. momčadi lige. Naši pioniri bolje otvaraju susret, stvaraju nekoliko prilika, ali ne zabijaju i kazna je uslijedila, gosti su poveli. Na odmor se otišlo s tih 1:0 ali naši pioniri rade uragansko otvaranje na početku drugog poluvremena te sa 4 brza pogotka dolaze do velike prednosti koju su onda sigurno saačuvali do kraja. Po dva puta su zabijali Ante Mihaljević i Marko Kesner. S ova 3 boda pioniri nastavljaju svoju bitku s Cetingradom za 1. poziciju.

Vrhunac ovog vikenda bila je seniorska utakmica u Oštarijama gdje je gostovala trenutrno trećeplasirana momčad lige, NK Dobra. Bila je to utakmica gdje smo mi igrali a gosti su zabijali. Već u prvoj minuti Dobra nije iskoristila penal, ali poslije još nekoliko grešaka naše obrane gosti su poveli s 2:0. Nakon toga uslijedila je opsada gola gostiju ali naši seniori nikako nisu uspijevali ugurati loptu u gol. Propustili su zaista nekoliko velikih prilika i iskusna ekipa kao što je Dobra je to znala kazniti. Do kraja su uspjeli samo još povečati rezultat na konačnih 3:0.

Kadar sa senirske utakmice



- 12:42 - Komentari (3) - Isprintaj - #

27.04.2009., ponedjeljak

Pioniri i dalje u borbi za vrh

Iza nas je još jedan natjecateljski vikend. Ovog puta su nastupile tri selekcije nogometnog kluba Oštarije, a upisana je samo jedna pobjeda te dva uvjerljiva poraza.
Juniori su ovo kolo bili slobodni, ali valja napomenuti da već u srijedu igraju 2. kolo kupa protiv Ogulina u gostima, tako da neće biti previše odmora za njih.
Pošto juniori nisu igrali, subota je bila bez utakmica naših ekipa, ali je zato raspored u nedjelju bio vrlo bogat. Pionirske selekcije su gostovale u Zagorju kod NK Mladost. Mlađi pioniri su očekivano izgubil rezultatom 4:0, ali kako su mlađi pioniri Mladosti jedni od najboljih u ligi valja napomenuti da je ovo vrlo dobar rezultat za naše najmlađe nogometaše.
Poslije njih na teren su izišli stariji pioniri. Oni su imali pred sobom imperativ pobjede kako bi ostali u borbi za vrh prvenstvene ljestvice. U tome su i uspjeli, možda malo teže od očekivanog, ali pišu se 3 boda. Rezultat tog dvoboja je bio 1:0, a strijelac pobjedonosnog i jedinog pogotka na utakmici je bio Ante Mihaljević.
Seniori su popodne otputovali u Dugu Resu na noge vrlo jakom suparniku pokušati pružiti što bolji otpor. Uspjeli su se odlično držati prvih 45 minuta, ali kad je Duga Resa povela, uz veliku sudačku pomoć, spasa više nije bilo pa je konačan rezultat bio 5:0 za domaćine.
Kao jednu malu zanimljivost valja napomenuti kako nam je jučer isti sudac sudio sve tri utakmice. Mnogi će reći, dobro, Bože moj, vidi slučajnosti... Ali, zaimljivost u tome je da isti sudac po pravilima ne bi smio suditi toliko utakmica u jednom danu, baš kao što igrač ne smije igrati dvije utakmice tako sudac ne bi smio ni suditi toliko dvoboja, ali to su pitanja za ljude iz saveza.....

Za kraj jedna kratka najava idućeg vikenda kad se naše ekipe igraju derbi za derbijem. Pioniri se susreću s Draganićem, a trenutno te dvije ekipe dijele drugu poziciju s istim brojem bodova. Juniori gostuju kod NK Dobre, lokalnog rivala ali i velikog suparnika u borbi za naslov, a seniori dan poslije igraju također protiv Dobre u vrlo zanimljivom dvoboju protiv velikih rivala.


- 12:46 - Komentari (4) - Isprintaj - #

19.04.2009., nedjelja

Polovičan uspjeh ovog vikenda

Juniori pobijedili, seniori izgubili... To je učinak naših igrača ovaj vikend. I juniori i seniori su igrali protiv NK Mostanje.
U subotu su juniori otputovali u Mostanje odigrati svoju utakmicu. Protivnici su posljednji na ljestvici tako da se očekivala naša pobjeda. Naši juniori su pobijedili rezultatom 2:1 i odnijeli kući sva 3 boda. Iako rezultat možda sugerira da je utakmica bila neizvjesna, ipak nije bilo tako. Naši igrači su cijelu utakmicu uvjerljivo dominirali na terenu i igralo se cijelo vrijeme na polovici domaćina, ali po dosta teškom terenu bilo je teško kontrolirati loptu tako da nije bilo više golova iako je bilo puno prilika za naše igrače. Pred sam kraj utakmice, domaćini su ipak iz jedinog udarca prema našem golu smanjili rezultat na 2:1. Za naše juniore, golove su dali Jasmin Turković i Alen Cazin. Treba još napomenuti da nismo uspjeli realizirati jedanaesterac, a i igrali smo bez 3 prvotimca. Ovo su još 3 boda koja su vrlo bitna u utrci za naslov.

Seniori su u nedjelju u Oštarijama odigrali svoj susret. U uzbudljivom susretu, više sreće su imali gosti i pobijedili sa 4:3. Naši seniori su loše otvorili utakmicu i ubrzo je već bilo 0:2 za Mostanje. Igrači su pokušavali, ali nakon nekoliko nes(p)retnih reakcija naše obrane dobili smo još 2 gola i na poluvremenu je bilo pomalo nevjerojatnih 0:4 za goste. Izgleda da su se naši igrači na poluvremenu dogovorili da će krenuti jačim ritmom u drugo poluvrijeme. Tako je i bilo, Oštarci otvaraju drugo poluvrijeme ranim golom, a kasnije i uraganskim pritiskom na goste koji u drugom poluvremenu nisu mogli prijeći centar. Taj pritisak se isplatio i ubrzo je bilo 3:4. Do kraja susreta su naši igrači bacili sve karte u napad nebi li izjednačili, ali lopta nije htjela u gol i gosti su na kraju ipak bili ti koji su slavili nova 3 boda. Golove za NK Oštarije dali su Glavaš 2 i Pribanić.

Ovaj vikend su mlađi pioniri i pioniri bili slobodni.

Treba napomenuti da su naši juniori prošli tjedan (u srijedu) odigrali i Kup utakmicu protiv općinskog drugoligaša NK Josipdol. U skladu sa vidljivom razlikom u kvaliteti, naši juniori su lijepom igrom slavili sa čak 6:0. Golove su dali: Ante Mihaljević, Alexander Bajlović, Ivica Duvnjak, Alen Cazin, Alen Gračanin i Davor Žilić. Ždrijeb za daljnje natjecanje u Kupu održat će se ovaj utorak.

NK Oštarije

- 23:54 - Komentari (2) - Isprintaj - #

14.04.2009., utorak

Seniori pokvarili vrlo uspješan vikend

Ovog tjedna je počelo prvenstvo i za naše mlađe i starije pionire tako da su ovaj vikend sve četiri selekcije bile u akciji. Mladi su redom upisivali uvjerljive pobjede dok su seniori malo pokvarili dojam slabim nastupom u Donjem Mekušju, no idemo redom.....

Juniori su svoju utakmicu odigrali još u subotu i napokon su upisai prvu proljetnu pobjedu u trećem nastupu. U pravo vrijeme nam je stigao malo lakši protivnik pa smo se tako laganom pobjedom protiv NK Kupe vratili u pravi ritam i potjeru za Zrinski Ozljem. Protiv Kupe smo uspjeli upisati i najuvjerljiviju pobjedu ove sezone, bilo je to glatkih 9:0, a strijelci su bili: Alen Cazin i Jasmin Turković po 2, te Mario Stošić, Dario Stošić, Matija Pribanić, Alexander Bajlović i Alen Gračanin po 1. Ovom pobjedom smo stigli bod iza Zrinskog Ozlja, a pošto ima još 8 kola možemo sa sigurnošću reći da će to biti vrlo neizvjesna borba za naslov do samog kraja.

Mlađi pioniri su jučer ugostili NK Mostanje ALL i osvetili se za jesenski poraz u Mostanju. Odigrali su sjajnu utakmicu te odličnom izvedbom stigli do svoje četvrte pobjede i nova 3 boda. Slavili su rezultatom 3:0, a strijelci su bili Andrej Žibrat 2 i David Tunjić 1. Ovom pobjedom su mlađi pioniri učvrstili svoju poziciju u sredini tablice.

Nakon njih na teren izlaze stariji pioniri od kojih se očekivala lagana pobjeda protiv Mostanja, no zbog nekoliko izostanaka nije sve išlo tako glatko. Dugo su naši pioniri lomili protivnika ali kad im je to pošlo za rukom sve je krenulo puno lakše. Na kraju su slavili s 3:0 i ostali u borbi za sami vrh prvenstvene ljestvice. Strijelci su bili Ante Mihaljević 2 i Marko Kesner 1.

Seniori su jučer gostovali u Donjem Mekušju kod NK Kupe te se doživili prvi proljetni poraz. Domaćini su bili nešto bolji, a i sudac utakmice se istaknuo s nekoliko pogrešaka na našu štetu i jednostavno se nije moglo. Na kraju je bilo uvjerljivih 5:0 za Kupu.


- 13:50 - Komentari (1) - Isprintaj - #

05.04.2009., nedjelja

Samo bod ovog vikenda

Iza nas je nešto slabiji rezultatski vikend za NK Oštarije.
Jučer su juniori imali neugodno gostovanje u Draganiću s kojeg su se vratili pognutih glava. Bila je to vrlo tvrda i neizvjesna utakmica po vrlo teškom terenu. U prvom poluvremenu smo imali nekoliko izglednih prilika koje nismo iskoristili i kazna je nažalost stigla u nastavku. Draganić je poveo i dobio još veće samopouzdanje za završnicu. Mi smo pokušali baciti sve u napad, ali nismo uspjeli i domaćini su nas kaznili s dva nova pogotka. Konačni rezultat je bio 3:0 za Draganić. Ovim porazom su juniori potvrdili loš start u proljetni dio sezone i sada su vrlo zakomplicirali svoju borbu za naslov, ali sada igramo u iduća dva kola protiv posljednje dvije momčadi i tu se nadamo laganim pobjedama.
Seniori su danas u vrlo dobrom raspoloženju dočekali Draganić. Nakon dvije pobjede na otvaranju proljetnog dijela sezone nadali smo se novoj pobjedi i nastavku niza, ali nažalost konačni rezultat je bio identičan onom iz Draganića iz jesenskog dijela 1:1. Gosti su uspjeli rano povesti, ali nakon toga je uslijedio pritisak naših seniora. Do kraja poluvremena se igrala viktorija na gol Draganića, a uspjeli smo izjednačiti prije kraja prvog dijela pogotkom Dane Ivaniševića. U drugom poluvremenu se igrala nešto izjednačenija utakmica, ali su i tu naši seniori propustili nekoliko vrlo izglednih prilika pa je završilo 1:1. Ovim bodom seniori su se još malo približili najbližiom suparnicima na tablici jer su svi oni upisali nove poraze.

Juniori
Juniori




- 22:42 - Komentari (3) - Isprintaj - #

02.04.2009., četvrtak

1. April

Evo, vidim da su se neki poveselili jučer zbog našeg Šukera, ali nažalost, ipak Šuker nije bio kod nas!
Možda nista primjetili datum, ali jučer je bio 01.04., dan šale!!! roflroflrofl
Bilo je zanimljivo čitati vaše reakcije, ali sve je to bila šala! beljzubo

JESMO VAS!!!!


- 10:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< rujan, 2009  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Rujan 2009 (3)
Kolovoz 2009 (3)
Srpanj 2009 (1)
Lipanj 2009 (5)
Svibanj 2009 (4)
Travanj 2009 (6)
Ožujak 2009 (2)
Veljača 2009 (1)
Siječanj 2009 (1)
Prosinac 2008 (2)
Studeni 2008 (3)
Listopad 2008 (5)
Rujan 2008 (5)
Kolovoz 2008 (5)
Srpanj 2008 (1)
Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (6)
Travanj 2008 (6)
Ožujak 2008 (4)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (2)
Prosinac 2007 (4)
Studeni 2007 (8)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
Sve vijesti vezane za NK Oštarije!

Anketa:
Kako ocjenjujes rezultate kluba u ovoj sezoni?
Odlicni su
Ocekivao sam vise
Razocarali su me
Juniori ugodno iznenadili
Dobri su
  
pollcode.com



Trenutno je:






E-mail: